Hyvät lukupiiriläiset!

Seuraavaksi lukupiirimme kokoontuu heinäkuun 7. päivä klo 15 Köyliössä Villa Linturissa. Helena ehdotti luettavaksi viime vuoden kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon saaneen Anni Kytömäen romaanin Margarita. Marita esittelee kirjailijan ja kirjan keskustelun pohjaksi.

Meillä oli ilo tavata Turun kristillisessä opistossa keskiviikkona 19.5. klo 17-19. Vaikka oli maskit ja turvavälit ja käsidesit, oli kyllä mukavaa nähdä ja kuulla toisiamme.
Santalan Helena kertoi Mika Waltarin elämänvaiheista ja tuotannosta. Waltarin pienoisromaanin Vieras mies tuli taloon ja jälkinäytös Helena esitteli todella perusteellisesti ja pohdiskeli kirjan ihmis- ja luontokuvauksia, ihmissuhdekoukeroita ja liitti kirjan tapahtumia köyliöläiseenkin kontekstiin.
Lukukokemus herätti runsaasti ajatuksia, ja keskustelu niistä oli antoisaa. Suurkiitokset Helenalle ja kaikille mukana olleille!

Köyliö-seuran kuulumisista päällimmäisinä olivat kesän retkikohteena "Uskontojen Turku", Köyliö-päivät 31.7.-1.8.-21 ja kevään sekä kesän Köyliön ystävien tapaamiset.

Kaunista alkukesää ja hyvää vointia teille kaikille!

Lämpimästi tervetuloa lukupiiriin!
T. Marita