Köyliön ystävät Tampereen seutu: Pajulan poika, toimittaja-kirjailija Kauko Mäntylä Tampereella pääkirjasto Metsossa

Köyliön ystävät Tampereen seutu

Viime tapaamisessamme 27.9. Tampereen yhteiskoulussa katselimme Martti Erkkilän ottamat kuvat Kartanon vanhoista hevosvetoisista ajokaluista. Samalla kertasimme kaksipäiväisen kuvaustapahtuman antia. Nimittäin Jaakko Ojala kuvasi em. esineet ammattimiehen otteella. Jaakko on nyt editoinut kuvat ja toimittanut ne Axel Cedercreutzille. Axel laatii kuviin tekstit. Näin varustettuna kuvat tulevat saamaan julkisuutta eri tavoin. Aika näyttää miten.

Kommentoimme tapaamisessamme Kari Hotakaisen kirjasta "Tarina" saamiamme lukukokemuksia. Ne taisivat poiketa paljonkin toisistaan.

Seuraava tapaamisemme on Tampereen pääkirjasto Metson Tammi-luentosalissa ma 22.11.2021 klo 13-15. Seppo Saarisen ehdotuksesta kutsuimme tilaisuuteen Kauko Mäntylän esittelemään kirjaprojektiaan. Esittely sai alkunsa jo Köyliö-päivien yhteydessä, mutta nyt jatketaan yleisemmällä tasolla. Tietysti Kaukon vanhempien sodanaikainen nuorenparin kirjeenvaihto sävyttää yhdessäoloamme. Kirjaa on myyty ja ostettu, joten se on nyt myös kädessämme.

Kirja Köyliist'17 on saatu painosta ennen tilaisuuttamme, joten myös se on kouriintuntuvana esillä.

Tervetuloa Metsoon ma 22.11.2021 klo 13 kauempaakin!

Kokoonkutsujana Martti Erkkilä