Köyliö-seuran ystävätapaaminen ja "Elämäni runo"-tapahtuma 11.12.2021 klo 13.00 Emil Cedercreutzin museossa Harjavallassa

Jouluinen kahvihetki, omakustanteinen

Köyliö-seuran ajankohtaiset asiat

Köyliist 17- kirjan esittely ja myynti

Tutustuminen museon näyttelyihin:

”Sofia Vätti, erään naisen elämä”, säkyläläisen Raija Äärin esinekokoelma säkyläläisen Sofia Vätin elämästä.

”Merikarhun kierros”, tarinoita Kokemäenjoen varrelta.

”Vuosisadan kokoelma”, museon taidevaraston kätköistä.

Klo 15.00 tilaisuus jatkuu kaikille avoimena runotapahtumana ”Elämäni runo”. Tuo mukanasi sinulle tärkeä ja merkityksellinen runo ja kerro sen tarina. Voit tulla myös ilman runoa.

Musiikkia esittää Tatsuo Hoshika, huilu. Häntä säestää Satu Tenhonen flyygelillä.

Tilaisuudessa kuullaan myös runoesityksiä.

Ilmoittautumiset 4.12.2021 mennessä Pirkko Peltolalle, puh. 0400 437803 tai pirkkokpeltola@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa kauempaakin!