Helsingissä ystävätapaaminen, opastettu kierros Hietaniemen hautausmaalla

Hyvät Köyliö-seuran Köyliön ystävät!

Ystävätapaaminen Helsingissä: Opastettu kierros Hietaniemen hautausmaalle

Kokoonnumme Hietaniemen hautausmaan Uuden Kappelin portilla lauantaina 14.5.2022 klo 9:45 os. Hietaniemenkatu 20.

Opastetun kierroksen teemana on Suomi 100. Kierroksella muistellaan presidenttejä, tiedemiehiä, taiteilijoita ja vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta.

Opastus kestää noin 2 tuntia. Esteetön kävelymatka on noin 1 kilometri.

Autojen pysäköinti onnistuu Hietaniemenkadun varteen (2 tuntia) lähelle kappelia. Kokoontuminen kaariportin luona; maamerkkinä ruskeaksi rapattu korkea kellotorni.

Maksu 15 €/henkilö. MaksaKöyliö-seuran tilille FI30 5476 6840 0112 91, viestikenttään "Helsingin retki". Halutessasi voit maksaa käteisellä Paulalle.

Sitovat ilmoittautumiset Paula Auerkarille 7.5.2022 mennessä

auerkari@kolumbus.fi tai p. 040 4117847

Lähistöllä on rantakahvila Cafe & Bistro Hiezu, jossa viikonloppuisin tarjoillaan brunssipöydän herkkuja. Osoite Hiekkarannantie 11, ks. www.hiezu.fi

Mukaan ovat tervetulleita niin Helsingin seudulla asuvat kuin muualtakin tulleet Köyliö-seuran jäsenet ja Köyliön ystävät.

Tervetuloa Helsinkiin!

Helsingin seudun Köyliön ystävät