Turun lukupiiri kokoontuu Turussa Café Artissa

Hyvät lukupiiriläiset ja kaikki lukupiiristä kiinnostuneet!

Seuraava lukupiiri on tiistaina 21.3.2023 klo 17 Turssa Café Artin isossa kabinetissa.
Valitsimme kirjaksi Anna Soudakovan "Mitä männyt näkevät". Pirjo Terho kertoi tästä kirjasta alustavasti 17.1. ja lupasi esitellä tarkemmin kirjailija Anna Soudakovan, jolta on ilmestynyt uusi kirja "Varjele varjoani". 

Café Artin pienessä kabinetissa oli tiistaina 17.1. tiiviisti tunnelmaa, kun me kymmenen lukupiiriläistä siellä piiriämme pidimme.

Jokainen meistä esitteli vuorollaan kirjailijan ja kirjan. - Miksi juuri tämä kirja? Kuulimme monenlaisia perusteluja valinnoille.
Luettelen tässä kirjailijat, joiden teoksia esiteltiin. Näiden kirjailijoiden taustoista ja tuotannosta moni kertoi laajemminkin:
Pirkko Soininen, Eira Pättikangas, Matti Rönkä, Jari Tervo, Hannu Salmi, Anna Soudakova, Tanja Pohjola, Joel Haahtela ja Tarja Pulli.

Saimme todella runsaasti kirjallisuustietoutta illan aikana. Kiitokset kaikille!

Ehdimme myös jutella Köyliö-seuran kuulumisista. Sunnuntaina 12.2.2023 on Köyliössä perinteinen Ystäväkirkkopyhä. Päivä alkaa messulla klo 10 Köyliön kirkossa. Klo 12 Köyliön seurakuntatalolla voi nauttia yhteisvastuulounaan ja kahvit 12 euron hintaan. Lounaan jälkeen tilaisuus jatkuu Köyliön kirkon opastusvideoiden esittelyllä. Nyt on myös tilaisuus nähdä nuorisolle suunnattu Legendat Live-video ja kuulla Kotiseudulle-hankkeen toteuttamisesta Köyliö-seurassa.
Kevätkauden tulevista ystävätapaamisista Turun seudulla päädyimme selvittämään mahdollista retkeä Paimion Parantolaan ja / tai Ruissalon Kasvitetelliseen puutarhaan.


Tervetuloa Köyliöön 12.2. ja  maaliskuussa lukupiiriin!

T. Marita